Flink gespierde Marvel-actrice Kathryn Newton klaar voor opnames 'Ant-Man 3' (foto)

Flink gespierde Marvel-actrice Kathryn Newton klaar voor opnames 'Ant-Man 3' (foto)

Deze nieuwe superheldin komt snel naar het Marvel Cinematic Universe.

Kathryn Newton (Detective Pikachu) is helemaal klaar voor de opnames van Ant-Man and the Wasp: Quantumania, waarin zij een oudere versie van Cassie Lang, de dochter van Ant-Man (Paul Rudd), gaat spelen. Op Instagram deelt de actrice de voortgang van haar training.

Een rol in het Marvel Cinematic Universe is een hele eer voor Hollywoodsterren, maar vereist ook een hoop inzet. Zo worden alle helden en heldinnen onderworpen aan een strak trainingsregime. Dat geldt dus ook voor de 24-jarige nieuwkomer Kathryn Newton, die vanaf nu Cassie Lang speelt in de films en mogelijk series van de studio.

Op Instagram heeft Newton een update gedeeld van haar training. Duidelijk is dat de actrice flink heeft getraind, want haar buik is echt ontzettend gespierd. Waarom is dat nodig, vraag je je misschien af? Dat komt omdat Cassie in de derde Ant-Man-film uit zal groeien tot heldin Stature.



Derde in de rij
Abby Ryder Fortson vertolkte de rol van Cassie in de eerste twee films over de mierenheld. Emma Fuhrmann nam het stokje van haar over in Avengers: Endgame (2019), omdat het Marvel-universum daarin een sprong in de tijd maakte.

Nu is het dus de beurt aan Newton en zo te zien is ze helemaal klaar voor dit avontuur.

NieuwsFilm

meest populair