Orlando Bloom viel drie verdiepingen naar beneden: "Ik was bijna dood"

Orlando Bloom viel drie verdiepingen naar beneden: "Ik was bijna dood"

Gelukkig viel de schade mee.

Orlando Bloom blikt terug op een val die hem bijna fataal werd. Dat deed hij via Instagram in een bericht waarin hij vertelt dankbaar te zijn voor zijn gezonde lichaam.

Het incident vond plaats in 1998. Bloom, destijds 21 jaar oud, probeerde samen met een groepje vrienden een dakterras op te klimmen via een regenpijp. Dat ging alleen gruwelijk mis toen deze afbrak. Bloom viel daardoor drie verdiepingen naar beneden.

"Dat ben ik met mijn rugbrace aan", schrijft de Pirates of the Caribbean-acteur bij een oude foto die ongeveer drie maanden na het verschrikkelijke incident heeft plaatsgevonden.

"Ik was van drie hoog gevallen en had mijn ruggengraat verbrijzeld", vertelt hij. Volgens Bloom had het zomaar erger met hem kunnen aflopen. "Het had niet veel gescheeld of ik was er niet meer of voor altijd verlamd geraakt".

Bloom is dan ook dankbaar dat hij nu zo'n sterk lichaam heeft. "Ik ben mijn lichaam iedere dag dankbaar dat ik in staat ben om mijn grenzen te verleggen", aldus de Hollywoodster, die in de loop der jaren niet minder voorzichtig is geworden.



NieuwsFilm

meest populair