Madelyn Cline over ongelofelijke opnames van 'Knives Out 2'

Madelyn Cline over ongelofelijke opnames van 'Knives Out 2'

De jonge actrice wil goed presteren tussen al deze grootheden!

Knives Out was een groot succes. De film van werd sterk onthaald en wist het ook goed te doen aan de box-office. Netflix heeft dan ook het volste vertrouwen in de vervolg films, aangezien de streaminggigant maar liefst bijna 500 miljoen dollar betaalde voor de rechten hiervan. Een van de nieuwe gezichten is [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/215695]Madelyn Cline. Tijdens een recent interview liet ze zich uit over het vervolg.

De 23-jarige actrice, o.a. bekend van Netflix series als Outerbanks en Stranger Things, maakt deel uit van een zeer imposante cast. Daniel Craig neemt opnieuw de hoofdrol op zich, maar ook de rest mag er zijn. Zo worden andere belangrijke rollen ingevuld door Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista, Ethan Hawke, Jessica Henwick én Jada Pinkett Smith.

Druk
Volgens Cline is de druk dan ook erg hoog: ''Op dit moment zit ik in Europa voor de opnames van het Knives Out vervolg en ik kijk er echt gigantisch naar uit. Als ik eerlijk ben is het echt een van de gaafste maar ook engste ervaringen uit mijn leven''.

''Er zijn van die momenten in leven dat je denkt: 'Hoe ben ik hier in vredesnaam terecht gekomen?' Zo voel ik me nu. Ik prijs mezelf heel gelukkig, maar elke dag op de set maak ik een 'mini-existentiële crisis' mee, want ik werk nu met mensen waar ik mijn hele leven al naar opkijk''.

''Om nu met ze te mogen samenwerken is echt heel gaaf, het zijn fenomenale mensen! Het is best wel angstaanjagend maar tegelijkertijd ongelofelijk. Het is echt een van hele speciale ervaring!''

Wat te verwachten
Craig is dus het enige vertrouwde gezicht dat terugkeert. Hij kruipt opnieuw in de huid van detective Benoit Blanc en zal zich weer storten op een nieuwe moordzaak. Cline speelt een van de verdachten. Knives Out 2 heeft nog geen officiële releasedatum, maar zal naar alle waarschijnlijkheid ergens volgend jaar op Netflix te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair