'Shang-Chi'-acteur wil heel graag een Avenger worden

'Shang-Chi'-acteur wil heel graag een Avenger worden

Wordt Simu Liu een Avenger?

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings is over een paar dagen te zien. En hoewel acteur Simu Liu nog niet weet wanneer hij weer in de huid van de eerste Aziatische superheld van Marvel Studios mag kruipen, weet hij wel al wat hij wil.

Liu sprak tijdens een interview met The Hollywood Reporter en ging in op zijn toekomst in het Marvel Cinematic Universe. Details on hij (begrijpelijkerwijs) niet delen, maar hij had wel zo zijn eigen ideeën over wat de toekomst kon brengen.

Een Avenger worden
Shang-Chi zou wat de acteur betreft natuurlijk een Avenger moeten worden.

"Als het aankomt op wat hierna moet komen, denk ik aan hetzelfde waar iedereen natuurlijk aan denkt. Hopelijk komt er in de toekomst een Avengers-film," begon de acteur.

"Natuurlijk weet ik daar niets zeker over, maar ik ben groot fan van de hele franchise en weet natuurlijk ook dat dit het hoogst haalbare is. Alle media-aandacht voor die films, is zo groot en daar hoop ik dan ook enorm op."

Toen THR hem begon te pushen om meer te achterhalen zei Liu: "Ik heb niets. Ik heb absoluut niets om met je te delen. Ik denk dat we ons er nu vooral op richten om deze film uit te brengen en ervoor te zorgen dat mensen hem kunnen kijken."

NieuwsFilm

meest populair