Belgische 'Bad Boys'-regisseurs kunnen aan de slag met hun DC-superheldenfilm

Belgische 'Bad Boys'-regisseurs kunnen aan de slag met hun DC-superheldenfilm

Het script voor Batgirl is klaar.

HBO Max werkt keihard aan een bizarre hoeveelheid nieuwe content. Ook gaat de streamingdienst aan de slag met verfilmingen van de strips van DC Comics. Een van de projecten is Batgirl, een film die geregisseerd moet gaan worden door Bilall Fallah en Adil El Arbi.

Dit Belgische duo is uiteraard bekend van hun succesfilm Bad Boys for Life die in 2020 verscheen. Nu blijkt dat het script voor Batgirl is afgerond. Schrijver Christina Hodson (Birds of Prey, The Flash) heeft het definitieve verhaal aangeleverd bij WarnerMedia en HBO Max.

Ster uit In the Heights als Batgirl
Even geleden werd duidelijk dat Leslie Grace (In the Heights) de rol van Barbara Gordon gaat spelen. Zij is de dochter van Commissioner Gordon - mogelijk gespeeld door J. K. Simmons - en ze zal zich in de solofilm ontpoppen tot de jonge tegenhanger van Batman.

Overigens zet HBO Max in op heel wat DC-avonturen met ook de films Zatanna en Blue Beetle en de series Peacemaker, Green Lantern, DC Super Hero High, Justice League Dark en Strange Adventures. Ook staat er een prequelserie gepland van The Batman.

Een paar dagen geleden liet Adil El Arbi nog een versie van het script zien in zijn Insta stories. Wanneer Batgirl moet verschijnen is nog niet duidelijk.



NieuwsFilm

meest populair