John Cena wil de Thing wel in 'Fantastic Four' spelen

John Cena wil de Thing wel in 'Fantastic Four' spelen

De Suicide Squad-acteur staat open voor Marvel-avontuur.

Een paar weken geleden zagen we John Cena debuteren in het DC Extended Universe. Hij speelt namelijk het personage Christopher Smith / Peacemaker in de film The Suicide Squad van James Gunn. Dit houdt een eventueel Marvel-avontuur niet tegen.

Cena werd al vaker in verband gebracht met de rol van Sandman, een bekend Marvel-personage. Het lijkt er echter niet op dat hij die rol gaat invullen. Een andere rol die hem zou passen is die van de Thing, het lid van de Marvel-familie Fantastic Four.

John Cena in Fantastic Four als de Thing?
In een Q&A met Esquire werd aan Cena gevraagd of hij openstaat om de rol te spelen in Fantastic Four van Marvel Studios.

"Ik zou bijna alles overwegen. Ik denk dat jezelf open moet stellen voor opties en verschillende perspectieven. Dat is een goede manier om door het leven te gaan. Dit zou gewoon iets zijn dat ik zou overwegen," aldus Cena.

Overigens is Cena nog niet klaar met het DC Extended Universe. Begin volgend jaar is hij op HBO Max te zien in de soloserie Peacemaker. De Marvel-film Fantastic Four wordt geregisseerd door Jon Watts (Spider-Man: No Way Home) en komt vermoedelijk in 2023 uit.



NieuwsFilm

meest populair