Officieel: 'The Expendables 4' aangekondigd met Megan Fox

Officieel: 'The Expendables 4' aangekondigd met Megan Fox

De vierde film heeft weer de grote namen.

In 2014 verscheen het derde en tot op heden laatste deel in de Expendables-filmreeks. Na jaren van geruchten is de kogel nu definitief door de kerk: The Expendables 4 komt er echt!

Dit nieuws werd vanavond bekend via The Hollywood Reporter. Lionsgate Movies en Millennium Media gaan de film maken en brengen de grote namen Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren en Randy Couture terug.

Ook Megan Fox en 50 Cent in The Expendables 4
Maar er zijn ook gelijk een aantal nieuwe 'Expendables' aangekondigd met Megan Fox, Curtis "50 Cent" Jackson en Tony Jaa en de regie zal in handen liggen van Scott Waugh, bekend van onder meer de film Need for Speed.

Het script komt uit de pen van Spenser Cohen, Max Adams en John Joseph Connolly. Volgens THR zal de focus niet meer op Stallone's Barney Ross liggen en wel op Lee Christmas van Statham. Fox zal de vrouwelijke hoofdrol gaan spelen.

Popcornvermaak onderweg!
"Het is zo leuk om deze sterren samen te brengen voor een onvervalste actiefilm," zegt Jason Constantine van de Lionsgate Motion Picture Group, in een verklaring. "De nieuwe film krijgt een hogere inzet met het grootste, meest badass-avontuur ooit."

Millennium-president Jeffrey Greenstein: "Popcorn-entertainment is gegarandeerd om het fris en leuk te houden."

De opnames moeten al in oktober aanvangen. De eerste drie films haalden gezamenlijk ruim $800 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

NieuwsFilm

meest populair