'Alita'-vervolg moet toch nog mogelijk zijn denkt regisseur Robert Rodriguez

'Alita'-vervolg moet toch nog mogelijk zijn denkt regisseur Robert Rodriguez

Robert Rodriguez denkt dat The Book of Boba Fett kan helpen.

Er zou nog altijd een vervolg mogelijk moeten zijn op Alita: Battle Angel. Regisseur Robert Rodriguez bracht ons in 2019 de film, die gebaseerd was op de gelijknamige manga-serie en animatieserie.

Het werd de best verdienende film ooit in de carrière van Rodriguez, maar was tegelijk geen groot succes door de teleurstellende box office. Tegelijk denkt Rodriguez dat een vervolg mogelijk moet zijn, afhankelijk van de ontvangst van The Book of Boba Fett, waar hij aan meewerkt.

Alita-vervolg maken
Disney kreeg toen het Fox over had genomen de rechten op de franchise in handen. Het lijkt er niet direct op dat Disney van plan is om een vervolg te maken, maar wat Rodriguez betreft, is het mogelijk.

De regisseur sprak met The Nerdy Basement en vertelde dat hij denkt dat The Book of Boba Fett heel goed ontvangen zal worden. En dat daardoor een vervolg op Alita mogelijk moet zijn.

"Ik hoop dat ik wat krediet opbouw door zoveel te doen voor Disney, vooral omdat zij er nu eigenaar van zijn. Daarom kunnen we ook niet zomaar aan de slag met het vervolg, vanwege dat hele gebeuren. Maar ze zijn nu begonnen met wat van de Fox-dingen vrij te geven," aldus de regisseur.

Hij wil, als de ontvangst van The Book of Boba Fett zo goed is als hij verwacht, een vervolg pitchen bij Disney.

NieuwsFilm

meest populair