3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Spider-Man (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, e.a.
Peter Parker is maar een eenvoudige tiener uit New York. Tijdens een schoolreisje wordt hij echter gebeten door een radioactieve spin, waardoor hij superkrachten krijgt. Deze besluit hij in te zetten om het kwaad te bestrijden. Al snel staat hij oog in oog met de Green Goblin, een schurk met een geavanceerde wapenuitrusting.

Rocketman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dexter Fletcher | Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, e.a.
Reginald Kenneth Dwight, een echte muziekliefhebber, had geen gemakkelijke jeugd. Toch weet hij het te schoppen tot een prestigieus conservatorium. Vanaf dat moment gaat het snel. Hij gaat een samenwerking aan met tekstschrijver Bernie Taupin en weet onder de artiestennaam Elton John uit te groeien tot beroemdheid.

Saint Maud (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rose Glass | Cast: Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Frazer, e.a.
De streng gelovige zuster Maud wordt ingehuurd als de persoonlijke verzorgster van de ongeneeslijk zieke Amanda. Ze ziet het als haar heilige missie om de ziel van de voormalig danseres te redden, maar wordt tegengewerkt door sinistere krachten en kwellingen uit haar eigen leven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair