'Shang-Chi' heeft deze scènes na de aftiteling en dat zegt veel over de volgende Avengers-film

'Shang-Chi' heeft deze scènes na de aftiteling en dat zegt veel over de volgende Avengers-film

Shang-Chi zit vol toffe momenten.

Het Marvel Cinematic Universe zet weer echt een nieuwe stap met de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Niet alleen introduceert de film Shang-Chi in het MCU, ook blijkt deze alvast opzet te bevatten voor de volgende Avengers-film.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS.

Er zitten twee scènes na de aftiteling van de film. We omschrijven ze eerst voor je:

#1: Shang-Chi en Katy hebben een etentje met hun vrienden na de epische confrontatie aan het einde. Hun vrienden zijn blij samen een etentje te hebben, maar geloven het verhaal van Shang-Chi en Katy niet. Totdat zich een portaal opent in het restaurant.

Wong komt daar uit gelopen en roept Shang-Chi en Katy mee te gaan (tot verbazing van hun vrienden). Ze gaan naar het Sanctum Sanctorum, waar Wong de Rings gebruikt om ze te analyseren. Captain Marvel en Bruce Banner voegen zich bij hen via een hologram, waarbij Carol langer haar heeft en Bruce een brace om zijn arm. De ringen zijn volgen shen niet gemaakt uit Vibranium.

Waarop Carol zegt dat ze anders zijn dan alle soorten technologie die ze gezien heeft. Ze vraag Shang-Chi hoelang zijn vader ze had, waarop hij reageert met: "Um, zo'n 1.000 jaar." De Rings zijn nog veel ouder van dat volgens Bruce en Wong stelt dat ze gevoeld werden in het Sanctum. "Ze lijken een baken", concludeert Carol, waarop Bruce toevoegt dat ze een "boodschap uitzenden". Maar waarheen? Daar zijn nog geen antwoorden op, maar duidelijk is dat Shang-Chi en Katy nu onderdeel uitmaken van het team!

#2: Wong zit nu samen met Shang-Chi en Katy in een restaurant. Hun levens gaan heel anders worden zegt hij en dus is het tijd om eerst even tot rust te komen. Waarop ze naar een karaokebar gaan, waar ze dronken worden en gaan zingen.

NieuwsFilm

meest populair