Dit is de opvallende rol van Abomination in 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

Marvel Studios doet het wel bijzonder.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings draait nu wereldwijd in de bioscoop. Een van de momenten waar fans heel wat vragen bij hadden (uit de trailer), is een gevecht tussen Abomination en de Hulk. Nu kunnen we je uitleggen hoe dat zit.

Let op: dit artikel bevat SPOILERS voor de film.

De eerste trailer onthulde de verrassende terugkeer van Abomination in het MCU. Hij vocht tegen Wong in wat eruit zag als een soort toernooi. Maar dat moment speelt niet helemaal zoals je zou verwachten.

Hoe zit het?
Goed, het toernooi blijkt te horen bij een ondergrondse vechtclub die draaiende gehouden wordt door Shang-Chi's zus Xialing. We zien maar een paar korte momenten tussen Abomination en Wong die tegen elkaar vechten. Laatstgenoemde wint doordat hij de brute kracht van zijn tegenstander tegen hem gebruikt.

Vervolgens blijkt opmerkelijk genoeg dat Wong en Abomination bevriend zijn. Daarmee lijkt het erop dat de Abomination een ander persoon geworden is. Of in elk geval zijn best doet met zijn woedeproblemen om te gaan.

Wat dat betekent voor zijn rol in Marvel-serie She-Hulk is natuurlijk nog de vraag, maar wie weet blijkt hij uiteindelijk een bondgenoot te zijn voor Jennifer Walters!

NieuwsFilm

meest populair