Maggie Gyllenhaal (The Dark Knight) weet hoge ogen te gooien met haar regiedebuut 'The Lost Daughter'

Ze wist vele grote namen voor het project te strikken!

Maggie Gyllenhaal, bekend van films als The Dark Knight en Crazy Heart, heeft het eens over een andere boeg gegooid. De bekende actrice heeft namelijk haar eerste film gemaakt, genaamd The Lost Daughter, die tot nu toe erg sterk onthaald is.

De film is gebaseerd op Elena Ferrante's gelijknamige roman en gaat over een vrouw (Olivia Colman) die op vakantie geobsedeerd raakt door een andere vrouw (Dakota Johnson) en haar dochter. Daardoor komen er herinneringen aan haar eigen moederschap naar boven.

Recensies
Haar regiedebuut ging in wereldpremière in Venetië en wist daar hoge ogen te gooien. Zo spreekt The Guardian over een uitstekend en sensueel psychologisch drama. Variety zegt dan weer dat het een briljante en gewaagde thriller is.

The Wrap noemt het een meesterlijk portret van moederschap en een fantastisch regiedebuut van Gyllenhaal, terwijl Indiewire beweert dat de film zelfs het hoogtepunt van Colman's en Johnson's carrières is. Tot slot zegt Deadline The Lost Daughter dat we een mooi maar hartverscheurend verhaal moeten verwachten.

Een eerste trailer zal waarschijnlijk niet meer al te lang op zich laten wachten, aangezien de film eind dit jaar op Netflix te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair