Hot damn! Kate Hudson in een zeer onthullende jurk(je) op Instagram

Hot damn! Kate Hudson in een zeer onthullende jurk(je) op Instagram

Volgens Kate is het belangrijk om altijd even te checken wat je nog meer uit kan trekken!

Kate Hudson heeft een belangrijk 'kledingadvies' gegeven aan al haar volgers op Instagram. Het is niet door haar zelf bedacht maar door Coco Chanel en is zeker gewaagd te noemen!

Kate Hudson, geboren in1979, is een beroemde Amerikaanse actrice. Je kent haar zeer waarschijnlijk van haar glansrol in Almost Famous uit 2000. Voor haar acteerprestaties in die film won ze een Golden Globe en een nominatie voor een Oscar.

Andere films waarin Kate o.a te zien is geweest zijn How to Lose a Guy in 10 Days (2003), Raising Helen (2004), The Skeleton Key (2005), Bride Wars (2009) en Deepwater Horizon (2016).

Instagram
Behalve acteren is Kate ook zeer prominent aanwezig op Instagram. Vandaag deelde zij een zeer sensuele foto van zichzelf. En het moet gezegd worden, wat een schitterend figuur heeft deze ondertussen 42 jarige actrice nog steeds!

Zij had ook gelijk een 'kledingadvies' voor haar bijna 14 miljoen volgers: "Kijk voordat je het huis verlaat in de spiegel en doe één ding uit." - Coco Chanel". Doe je voordeel met deze tip van Kate.


Wil je de foto van de 42-jarige Kate Hudson bekijken? Surf dan even naar haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair