Het succes van 'Shang-Chi' aan de box office heeft gevolgen voor 'Venom: Let There Be Carnage'-release

Het succes van 'Shang-Chi' aan de box office heeft gevolgen voor 'Venom: Let There Be Carnage'-release

Venom: Let There Be Carnage is nu weer naar voren gehaald.

De film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings had een groot openingsweekend. En dus heeft Sony Pictures besloten om de release van Venom: Let There be Carnage naar voren te halen.

Eigenlijk zou de film op 24 september in de Amerikaanse bioscopen draaien. Sony Pictures besloot vervolgens na een toename van het aantal coronagevallen om de film uit te stellen naar 14 oktober. En nu wordt de release weer verplaatst, naar voren.

Niet nog meer uitstel
Even ging het gerucht dat Sony de film helemaal uit zou stellen naar 2022. Dat gaat dus niet gebeuren. In plaats daarvan wordt Venom: Let There Be Carnage een kleine twee weken eerder uitgebracht.

Voor Sony is het de hoop dat de filmrelease flink wat geld in het laatje brengt. Gek is dat niet, want wellicht dat er weer meer coronabesmettingen zullen zijn als gevolg van het koudere weer. De vrees is dat er daardoor weer lockdowns zouden kunnen volgen.

In deze tweede Venom-film heeft de dodelijke held te maken met onder meer Cletus Kasdady, a.k.a. Carnage. Gemakkelijk wordt het daarmee niet om te overleven.

NieuwsFilm

meest populair