Bizarre topcast voor 'Sniff': Morgan Freeman, Al Pacino, Helen Mirren en Danny DeVito

Bizarre topcast voor 'Sniff': Morgan Freeman, Al Pacino, Helen Mirren en Danny DeVito

Een nieuwe versie van de film noir, geregisseerd door Taylor Hackford (Ray, The Devil's Advocate).

Een film met grote namen als Helen Mirren, Morgan Freeman, Al Pacino én Danny DeVito in de cast is altijd groot nieuws. Het viertal zal te zien zijn in Sniff, een nieuwe film noir van Taylor Hackford, de echtgenoot van Mirren en de regisseur van films als Ray (2004) en The Devil's Advocate (1997).

In de context van de film staat S.N.I.F.F. voor Senior Nursing Institute & Family Foundation. Wanneer twee bewoners van dit luxe pensioengemeenschap op mysterieuze wijze komen te overlijden, wordt de gepensioneerde rechercheur Joe Mulwray (Freeman) door z'n voormalige partner William Keys (DeVito) weer terug in de actie getrokken.

Verborgen onderwereld
Ze ontdekken samen een verborgen onderwereld vol seks, drugs en moord in het welvarende bolwerk van kingpin Harvey Stride, gespeeld door Pacino. Hij wordt bijgestaan door femme fatale The Spider, een rol van Mirren.

Regisseur Hackford heeft de ambitie om met deze film de film noir weer in de schijnwerpers te zetten zoals Knives Out dit deed voor de 'whodunnit.' Het scenario wordt op dit moment geschreven door Tom Grey.

De opnames van Sniff gaan aan het einde van het eerste kwart van 2022 van start. De film zal vervolgens aan het einde van dat jaar uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair