Flitsende 'The Matrix Resurrections'-trailer brengt Neo terug en meer

Flitsende 'The Matrix Resurrections'-trailer brengt Neo terug en meer

De nieuwe trailer voor The Matrix Resurrections ziet er heel tof uit!

Eindelijk is 'ie er dan! Warner bros. heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende vierde Matrix-film: The Matrix Resurrections van regisseur Lana Wachowski.

De afgelopen paar dagen hintte men al op de komst van de trailer. Dat gebeurde onder meer via de site WhatIsTheMatrix.com, waar bezoekers "hun realiteit" konden kiezen in de vorm van een rode of een blauwe pil. Daarna kregen kijkers een hele rits clips uit de film te zien. En nu is er dus de officiële trailer die de terugkeer van Neo (Keanu Reeves) laat zien.

De trailer
Krap drie maanden voordat The Matrix Resurrections in de bioscoop moet draaien, is er dus eindelijk de eerste trailer. Dat nadat Warner Bros. de eerste beelden al liet zien tijdens de CinemaCon, waarvan vervolgens omschrijvingen uitlekten.

Zodoende wisten we al dat de film zou laten zien dat Neo en Trinity allebei weer in de Matrix leven. Neo zal moeten ontkomen, wat hij straks lijkt te doen met behulp van niemand minder dan het personage van acteur Yahya Abdul-Mateen II, die een soort Morpheus-achtige rol lijkt te spelen.

The Matrix Resurrections heeft plek voor een boel nieuwkomers, waaronder ook Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Priyanka Chopra en ook Jessica Henwick. Maar oude bekenden zijn er genoeg. Naast Keanu Reeves als Neo, zien we ook weer Carrie-Anne Moss als Trinity.

En daarnaast is Jada Pinkett Smith terug als Niobe, speelt Lambert Wilson de rol van The Merovingian en Daniel Bernhardt weer Agent Johnson. Hieronder de trailer! De film is vanaf 22 december te zien.



NieuwsFilm

meest populair