'Batgirl' onthult waar het verhaal over gaat

'Batgirl' onthult waar het verhaal over gaat

Leslie Grace is straks te zien als Barbara Gordon.

Actrice Leslie Grace heeft voor het eerst details onthuld over het verhaal van Barbara Gordon in de film Batgirl. Het project wordt ontwikkeld voor HBO Max.

Toen Batgirl haar debuut maakte, was het nog Betty Kane met het masker op. Maar de bekendste incarnatie van Batgirl is zonder twijfel Barbara Gordon, de dochter van Gotham City Police Department Commissioner Jim Gordon. Zij is meermaals in films en series te zien geweest, maar had nooit een soloproject. Daar komt nu verandering in.

Batgirl-film
De film rond Batgirl is al enige tijd in de maak. Nu wordt het verhaal geschreven door Christina Hodson, en de regiestoel is voor het duo Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Nadat zij waren aangesteld, werd actrice Leslie Grace gecast in de rol. Zij vertelt tijdens een interview met ET Online wat we kunnen verwachten van de reis van haar personage:

"Ze is iemand die zelfs door haar eigen vader onderschat werd en het jongste kind is. Daardoor ben je soms afgeschermd voor de moeilijke kanten van het leven. Zij staat echter te popelen om zichzelf te bewijzen en te laten zien dat ze alles aan kan," begon Grace.

"Dus, deze reis gaat er vooral om dat ze dit laat zien. Mijn gevoel is dat ikzelf altijd op zoek ben naar grenzen om te verleggen, en ik kijk dan ook heel erg naar uit om iets daarvan in Batgirl te leggen."

NieuwsFilm

meest populair