Foto: Matt Damon als ridder in Ridley Scotts 'The Last Duel'

Foto: Matt Damon als ridder in Ridley Scotts 'The Last Duel'

De ridderfilm lijkt heel spectaculair te worden.

Matt Damon neemt afscheid van Jodie Comer en bereidt zich voor op een gevecht op een nieuwe foto van Ridley Scotts The Last Duel.

In de film speelt Damon de rol van ridder Jean de Carrouges. Hij daagt zijn schildknaap Jacques Le Gris uit voor een duel, nadat zijn vrouw Marguerite de Carrouges hem heeft beschuldigd van verkrachting. De rol van Le Gris wordt gespeeld door Adam Driver, de echtgenote van De Carrouges door Comer.

Meer grote sterren
The Last Duel heeft meer grote sterren. Zo speelt Ben Affleck de rol van Peter II van Alençon, die in deze versie van het waargebeurde verhaal het laatste wettelijk toegestane duel in Frankrijk toestond.

Op een nieuwe foto van The Last Duel zien we Jean de Carrouges afscheid nemen van zijn vrouw Marguerite en naar de strijd gaan. Het beeld werd door Fandango vrijgegeven:


Bekijk de afbeelding
The Last Duel lijkt visueel een feest te worden. Het is immers een nieuwe film van Ridley Scott, wiens werk bekendstaat om zijn visuele pracht en praal. Dat de film daarnaast hoofdrollen heeft voor het prijswinnende duo Affleck en Damon verhoogt natuurlijk de verwachtingen.

NieuwsFilm

meest populair