Iconisch 'Avengers: Infinity War'-moment is volledig geïmproviseerd

Iconisch 'Avengers: Infinity War'-moment is volledig geïmproviseerd

Benedict Cumberbatch is een goede.

De band tussen Iron Man en Doctor Strange in Avengers: Infinity War is een heerlijke manier van Marvel Studios om commentaar te leveren op het 'wetenschap versus magie'-debat.

De manier waarop de twee personages met elkaar omgingen was een van de leukste verrassingen in de meest recente Avengers-films. En die band betaalde zich later uit toen Doctor Strange degene was die Iron Man moest vertrouwen om Thanos te verslaan en het universum te redden.

Geïmproviseerd moment
Een van de meest favoriete momenten van het publiek van de film, is iets waar acteur Benedict Cumberbatch ter plekke mee blijkt te zijn gekomen.

Er zit een momentje in de film waarin Iron Man aan Doctor Strange vraagt wat zijn baan nou eigenlijk is, "naast het maken van ballondieren". Waarop Doctor Strange zegt: "Ik bescherm je realiteit, sukkel". Een niet gescript moment blijkt nu:

"Ik weet nog dat ik hem op de set een sukkel noemde, en er een soort stilte viel. 'Oh mijn god, heb je Iron Man net een sukkel genoemd?' Ze hielden het erin, wat mooi voor hen is. En het kreeg een mooie reactie in de bioscoop. Ik raakte er gewoon wat moe van om vergeleken te worden met Liberace of waarmee die man met hetzelfde campy baardje mij ook vergeleek, dus ik probeerde hem af te wimpelen. Het is heel leuk om daarmee te spelen. Je vindt je draai. Hoe meer je het doet hoe bekender het wordt."

NieuwsFilm

meest populair