Warner Bros. onthult waarover 'The Matrix: Resurrections' gaat (zo ongeveer)

Warner Bros. onthult waarover 'The Matrix: Resurrections' gaat (zo ongeveer)

Eerste synopsis voor The Matrix: Resurrections onthuld.

Gisteren verscheen de trailer voor The Matrix: Resurrections, de vierde film in de reeks en de eerste in zo'n twintig jaar. Het geheel was vooral bijzonder visueel en de vraag is eigenlijk nog steeds waarover de film zal gaan. Een eerste synopsis die Warner Bros. heeft vrijgegeven weet iets meer duidelijkheid te geven.

"The Matrix Resurrections is een voortzetting van het verhaal dat in de eerste Matrix-film is vastgelegd... 20 jaar na de eerste film is de franchise die de popcultuur rond de eeuwwisseling hielp definiëren, terug voor een voortzetting en uitbreiding van de originele film. Een geestverruimend nieuw avontuur met actie en epische schaal," valt er te lezen.

Meer inhoudelijk is het tweede deel van de synopsis: "De film speelt zich af in een bekende maar nog meer provocerende wereld waar de realiteit subjectiever is dan ooit. Om de waarheid te kunnen zien is, moet je je geest geheel bevrijden."


Nieuwe foto's
Bij de synopsis werden ook twee foto's vrijgegeven die vermoedelijk rechtstreeks uit de trailer komen. Op de foto's zien we Neo (Keanu Reeves) over straat lopen en op de tweede foto zien we hem samen met Trinity (Carrie-Anne Moss) en stopt hij een boel kogels.

De film van regisseur Lana Wachowski staat gepland voor 16 december.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair