De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Kate (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cedric Nicolas-Troyan | Cast: Mary Elizabeth Winstead, Woody Harrelson, Michiel Huisman, e.a.
Kate, een meedogenloze huurmoordenaar, heeft de opdracht gekregen om een lid van de yakuza in Tokio te doden. Bij de klus raakt ze echter vergiftigd, waardoor ze nog maar één dag te leven heeft. Kate zint op wraak en gaat trekkend door de straten van Tokio op zoek naar de dader voordat het te laat is.

Prey (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Sieben | Cast: David Kross, Hanno Koffler, Maria Ehrich, e.a.
Tijdens zijn vrijgezellenweekend, trekken Roman, zijn broer Albert en drie andere vrienden de wildernis in voor een wandeltocht. Maar wanneer een mysterieuze schutter kogels op hen begint af te vuren, verandert dit avontuur al snel in een wanhopige overlevingsstrijd.

JJ+E (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alexis Almström | Cast: Elsa Öhrn, Mustapha Aarab, Jonay Pineda Skallak, e.a.
John-John en Elisabeth wonen in dezelfde stad, maar toch in totaal verschillende werelden. Ze zijn economisch, sociaal en cultureel gescheiden. Tot ze in dezelfde klas op de middelbare school beginnen. Al snel krijgen de twee gevoelens voor elkaar en hun liefde zou zomaar eens de kracht kunnen hebben om vele barrières te doorbreken.


En verder onder meer...

Animatie
Firedrake the Silver Dragon (2020)

Drama
Try (2018)

Horror
School of the Damned (2019)
Night Wolf (2010)

NieuwsFilm

meest populair