Ethan Hawke als sadistische killer op eerste foto 'The Black Phone' van 'Doctor Strange'-regisseur

De nieuwe film van Scott Derrickson.

Regisseur Scott Derrickson was eigenlijk de man die Doctor Strange in the Multiverse of Madness naar het witte doek zou brengen, maar "creatieve meningsverschillen" zorgden ervoor dat Marvel Studios en Derrickson hun eigen pad kozen. De regisseur komt nu met de horrorfilm The Black Phone.

Derrickson keert terug naar het horrorgenre. In het verleden leverde hij namelijk titels als The Exorcism of Emily Rose, Sinister en Deliver Us from Evil op. Zijn nieuwe film heeft een belangrijke rol voor acteur Ethan Hawke.

Eerste foto The Black Phone
Hieronder zie je de eerste foto uit The Black Phone waarin Hawke een sadistische moordenaar speelt. Je ziet hem op de foto met een opvallend masker.

Bekijk de afbeelding
De synopsis: Nadat in de jaren zeventig vijf kinderen in een buitenwijk van Colorado worden vermist, wordt Finney Shaw (Mason Thames) het zesde slachtoffer wanneer hij wordt ontvoerd door een seriemoordenaar. Hij wordt in een geluiddichte kelder gestopt. Finney vindt een kapotte telefoon en ontdekt de mogelijkheid om met het toestel de stemmen van de vorige slachtoffers van de moordenaar te ontvangen, die hem proberen te helpen ontsnappen.

Met een budget van $18,8 miljoen moet The Black Phone begin januari in de bioscopen verschijnen. Hieronder nog een tweede foto met daarop in ieder geval Finney Shaw.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair