Stilleggen opnames 'The Batman' was eng volgens Jeffrey Wright

Stilleggen opnames 'The Batman' was eng volgens Jeffrey Wright

De acteur vond het maar niets...

The Batman-acteur Jeffrey Wright vond het maar een eng moment toen de opnames van de film vorig jaar werden stilgelegd. De productie vormt de volgende stap van DC en Warner Bros. naar een wat lossere continuïteit tussen de films.

De film speelt zich naar verluidt af in Earth-2, wat betekent dat we een heel nieuwe Batman leren kennen in de vorm van Robert Pattinson. Bovendien is er een nieuwe cast, waarbij acteur Wright te zien is als Gotham City's Police Commissioner Jim Gordon.

Enge shutdown
Tijdens een interview bij het Telluride Film Festival vertelde Wright over de behoorlijk chaotische ervaring waarbij de opnames van de film stilgelegd werden. Wright stelt dat, elke keer als een acteur tussen takes door kuchte, "iedereen hem aankeek".

Het was al met al geen fijne ervaring:

"Ik voerde gesprekken met [producent Dylan Wright], waarbij ik vroeg: Hoe gaan we nu verder? Toen waren er geen reisrestricties vanuit het Verenigd Koninkrijk, maar namen de aantallen toe. Ik belde mijn agent en zei: we moeten hier vandaan, we raken hier misschien geïsoleerd en de kans is klein dat we doorgaan met de opnames."

Dat bleken profetische woorden, want de opnames van The Batman werden meermaals stilgelegd.

NieuwsFilm

meest populair