Dit is de favoriete 'Harry Potter'-film van Daniel Radcliffe

Dit is de favoriete 'Harry Potter'-film van Daniel Radcliffe

Harry Potter zelf heeft een idee.

Acteur Daniel Radcliffe deelt tijdens een interview welke van de acht Harry Potter-films waarin hij speelde zijn favoriet is.

De franchise van schrijfster J.K. Rowling blijft immens populair, ook al zijn de Fantastic Beasts-films een stuk minder goed ontvangen. Desalniettemin zijn de eerste acht films hoogtepunten, met in elk van de films een hoofdrol voor Radcliffe als Harry Potter - de uitverkorene van de Wizarding World die moest helpen om de superschurk Voldemort definitief te verslaan.

Favoriete film
Vraag een fan van de franchise welke zijn favoriete is, en je krijgt heel wat verschillende antwoorden. Iedereen heeft zijn eigen mening en zo natuurlijk ook Radcliffe zelf.

De acteur sprak met Autocomplete Interview en vertelde dat Harry Potter and the Order of the Phoenix zijn favoriete is. Dat is het vijfde deel van de franchise. Maar interessant is dat wat Radcliffe betreft, de film die hij het liefst kijkt, weer een andere is:

"De vijfde. En dat is niet de film die door de meeste mensen genoemd wordt als een van hun favorieten. Maar daarin mocht ik veel samenwerken met Gary Oldman. Ik was iets ouder op dat moment en kon dat meer waarderen. Maar om te kijken is denk ik de laatste het beste.

NieuwsFilm

meest populair