Marvel-fan maakt een live-action versie van zombie Captain America

Marvel-fan maakt een live-action versie van zombie Captain America

Zo ziet Cap er niet heel fris uit.

De Marvel-serie What If...? beleefde deze week zijn langverwachte aflevering waarin bekende Avengers veranderen in zombies. En nu zien we hoe dat er in live-action uit zou kunnen zien.

Via The Watcher leren we hoe Marvel-verhalen volledig anders gelopen zouden zijn met een hele kleine aanpassing. De aflevering What If... Zombies?! verkent een wereld waarin we Janet van Dyne terug zien komen uit de quantum realm, met een zombievirus bij zich.

Zombie Captain America
De overlevenden zijn onder meer Peter Parker, Okoye en Bruce Banner. Gezamenlijk zoeken ze naar een geneesmiddel, terwijl ze vechten tegen een wereld vol zombies, waaronder Iron Man, Doctor Strange, Thanos, Falcon, Scarlet Witch, Wasp en ook Captain America.

Het is een grootschalige aflevering die heel veel Marvel-personages terugbrengt.

Op Instagram plaatste spdrmnkyxxiii een live-action versie van zombie Captain America. Dat is een behoorlijk geslaagde versie, die er mooi uitziet:



De serie What If...? krijgt nog drie afleveringen. Dan is het eerste seizoen voorbij en moeten we even wachten tot we half november Hawkeye kunnen zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair