Recensies Netflix-actiefilm 'Kate': De moeite waard?

Recensies Netflix-actiefilm 'Kate': De moeite waard?

Of moeten we de actiefilm links laten liggen?

Netflix heeft weer een toffe actiethriller online gezet. Althans, het zou een toffe film moeten zijn met Mary Elizabeth Winstead in de hoofdrol: Kate.

In die film krijgt Winstead eindelijk de kans om te laten zien wat ze waard is als actieheldin. Maar kijken we naar de eerste recensies, dan lijkt het erop dat ze beter had kunnen passen en een andere film had moeten kiezen voor die gelegenheid.

De recensies
In Kate komt de moordenares uit de titel erachter dat ze vergiftigd wordt. Ze heeft nog maar 24 uur te leven en met behulp van de tienerdochter van een voormalig doelwit, jaagt ze in de straten van Tokyo op een mogelijk geneesmiddel én wil ze wraak nemen op haar vergiftiger.

Polygon: "Het geweld is niet heel ultra, maar voegt tenminste wat opwinding aan een verder oninteressant script toe. Mary Elizabeth Winstead is een prima actiester die niet genoeg benut wordt door Netflix-film Kate."

Newsday: "Dit is een conventionele actiethriller met wat waardige momenten, maar niet genoeg om hem op te doen vallen."

RogerEbert.com: "Het script van Umair Aleem is zo standaard dat je had gehoopt een van de betere films te zien die hier gekopieerd worden."

Los Angeles Times: "Als je hoopt op een wraakfilm met een huurmoordenares en Winstead die heel onderhoudend wat mensen vermoordt, dan krijg je er een."

Creators Syndicate: "Zijn we hier eerder geweest? Vele malen."

NieuwsFilm

meest populair