Dit is de rol waar Johnny Depp heel snel van af wilde (maar jaren mee door moest)

Dit is de rol waar Johnny Depp heel snel van af wilde (maar jaren mee door moest)

Acteur Johnny Depp moest wel doorgaan met 21 Jump Street.

De filmcarrière van Johnny Depp duurt al ruim drie decennia. Fans kennen hem vermoedelijk het best om de rol van Jack Sparrow, maar de acteur speelde ook in heel wat andere projecten.

De afgelopen jaren heeft Depp aan bijna honderd projecten meegewerkt. En interessant is dat hij laat weten dat zijn rol in de serie 21 Jump Street, waarmee hij zijn doorbraak beleefde, zijn minst geliefde is. Sterker nog: hij heeft er spijt van.

Spijt van hebben
De serie was tussen 1987 en 1991 te zien en volgde het leven van een agent die gedwongen wordt om undercover te gaan als middelbare scholier.

Tijdens een interview met de site Collider vertelde Depp dat de enige reden waarom hij achter de rol aan ging, was omdat hij blut was. De acteur kreeg de hoofdrol, ook al deed hij auditie terwijl hij een griepje had.

"Voor mijn gevoel zat ik creatief gezien in een gevangenis," aldus Depp. Hij probeerde zelfs onder zijn contract uit te komen door zijn caravan te vernielen. Dat pakte niet goed uit, want uiteindelijk bleef hij gedurende vier seizoenen betrokken.

NieuwsFilm

meest populair