Trailer 'Titane': 'De meest zieke film ooit gemaakt...'

Trailer 'Titane': 'De meest zieke film ooit gemaakt...'

Stevige trailer voor nieuwe film van Julia Ducournau.

Regelmatig verschijnen er trailers van onbekende(re) films die wel wat bij je losmaken. De trailer voor Titane kan er zo eentje zijn. Het betreft de nieuwe film van de Franse regisseur Julia Ducournau, die je mogelijk kent van haar film Raw uit 2016.

Ducournau's nieuwste film Titane won in juli de Palme d'Or tijdens het filmfestival van Cannes. De Belgisch-Franse film, overigens al in de Nederlandse bioscopen te zien, kreeg van studio NEON nu zowel een Red Band als gewone trailer.

Titane: De meest zieke film ooit gemaakt...
In de trailer zijn enkele quotes uit recensies te lezen. Zo valt er de tekst "De meest zieke film ooit gemaakt, of de liefste film ooit gemaakt" te lezen uit de recensie van Indiewire. Op het moment van schrijven staat de dramatische scifi-thriller op 94 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes na 34 recensies.

"Opwindend provocerend en origineel. Titane bevestigt de heerlijk verontrustende visie van schrijver-regisseur Julia Ducournau," luidt de Critics Consensus op de website.

Hieronder beide versies van de trailer. De film draait nu in menig Nederlands filmhuis, lees ook de FilmTotaal-recensie.



De beschrijving van Titane: Een metaal dat zeer goed bestand is tegen hitte en corrosie, met legeringen met een hoge treksterkte, vaak gebruikt in medische prothesen vanwege zijn uitgesproken biocompatibiliteit.

NieuwsFilm

meest populair