Algemeen

'Twilight' hielp Kristen Stewart voor haar rol als prinses Diana in 'Spencer'

De actrice kan zich goed inbeelden hoe de prinses zich voelde.

door Wouter Drummen om 16:42 in Algemeen
Een tijdje terug verscheen de trailer van Spencer, waar Kristen Stewart prinses Diana in speelt. Tijdens een recent interview liet de actrice zich erover uit, voornamelijk over hoe haar rol in de Twilight-franchise haar geholpen heeft voor dit project.

Spencer werd warm onthaald op het filmfestival in Venetië. Wij zullen echter nog ietsje langer op de film moeten wachten, aangezien de film pas in november in de bioscopen te zien zal zijn. Tot die tijd blijft de actrice het project flink promoten.

Ervaring
Stewart speelde de hoofdrol in de Twilight-franchise en werd in een keer wereldberoemd. Dit bracht echter ook minder leuke dingen met zich mee. Zo had Stewart jarenlang vervelende ervaringen met journalisten en paparazzi, die altijd alles willen weten. Daar heeft ze nu echter ook inspiratie uit weten te halen voor Spencer.

Zo zegt de actrice: "Ik weet hoe het is om je in een hoek gedrukt te voelen. Ik weet hoe het is om opstandigheid te voelen en daar dan spijt van te hebben, aangezien je in een keer als 'rebels' wordt bestempeld. Als gevolg hiervan wordt dan weer gezegd dat het me allemaal niks interesseert, maar dat is ver van de waarheid".

"Het is juist het tegenovergestelde. Ik begrijp als geen ander hoe het is om een menselijke connectie te willen voelen, maar je afstand neemt door alles wat zich om je heen afspeelt".

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair