Gerucht: Groter plan van 'Indiana Jones 5' nu al behoorlijk controversieel

Gerucht: Groter plan van 'Indiana Jones 5' nu al behoorlijk controversieel

Wat wil Lucasfilm met de toekomst van Indy.

Het vierde deel in de reeks kon bij de fans maar weinig goed doen en het lijkt erop dat deel vijf dat deel vooral zal negeren. Toch heeft Lucasfilm ook nu weer een plan met Indiana Jones 5. De film lijkt een controversiële opvolger te willen introduceren.

Het is regisseur James Mangold (Ford v. Ferrari, Logan) die op dit moment de film opneemt en hij heeft naast Harrison Ford ook heel wat nieuwe namen tot zijn beschikking. Onder hen bevindt zich de nieuwe Jones die de franchise ook in de toekomst levend moet houden, meent Mail Online.

Opvolger Harrison Ford mogelijk onthuld
Volgens Mail Online moet actrice Phoebe Waller-Bridge (Fleabag) het nieuwe gezicht van de franchise worden, aangezien Ford met deel vijf afscheid neemt.

Mail Online meldt dat Waller-Bridge de assistent van Indiana Jones speelt en ze zal de vrouwelijke heldin zijn in volgende films in de reeks.

"Insiders beweren dat Kathleen Kennedy, de Hollywood-producent achter de franchise, graag 'grote, gewaagde' veranderingen wil aanbrengen - met zelfs het veranderen van het hoofdpersonage in een vrouw," schrijft Mail Online.

Andere nieuwe namen in Indy 5 zijn Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann en Antonio Banderas. Wat zeg jij over dit gerucht?

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair