Celebrity

Hottie Megan Fox valt op in een compleet doorschijnende jurk op Insta-foto's

De Transformers-actrice is hot!

door FilmTotaal om 09:25 in Celebrity
Recent hoorden we dat Transformers/i]-actrice Megan Fox te zien zal zijn in [i]The Expendables 4. De brunette zal te zien zijn naast grote actiehelden als Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren. Megan lijkt de weg terug naar Hollywoodfaam te hebben gevonden.

De afgelopen jaren was het stil rond de actrice die na aanvaringen met regisseur Michael Bay en door haar huwelijk met Brian Austin Green minder te zien was. Na haar breuk met de 90210-ster dook ze op in onder meer de films Rogue, Till Death en Midnight in the Switchgrass.

Maar daar blijft het niet bij. Naast The Expendables 4 zal ze ook opduiken in de films Big Gold Brick met ook Oscar Isaac en Lucy Hale, de Netflix-thriller Night Teeth, de animatiefilm Naya Legend of the Golden Dolphin met ook Kate Winslet en Gerard Butler en Aurora van Lazar Bodroza.

Altijd opvallend op Instagram
En ze zoekt ook weer het wilde nachtleven op en dat wordt gestimuleerd door haar nieuwe vriendje Machine Gun Kelly. Nieuwe foto's laten haar in een flink doorschijnend jurkje zien, tijdens de MTV Video Music Awards 2021. "Daddy's gonna win a VMA," schrijft Megan bij de foto's met haar grote liefde.


Wil je de 34 jarige Megan Fox in haar doorschijnende jurkje zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair