Zangeres Cardi B was bang van Vin Diesel op 'F9' set

Zangeres Cardi B was bang van Vin Diesel op 'F9' set

Toen ze de acteur echter leerde kennen ging het in een keer stukken beter.

Vin Diesel vindt het wel leuk om grote sterren mee te laten werken aan de Fast & Furious-franchise. We hebben dan ook al heel wat bekendheden voorbij zien komen en voor F9 wist hij Cardi B te strikken, de beroemde zangers. Zij heeft het nu over de blockbuster en haar samenwerking met Diesel.

De rapper, o.a. bekend van nummers als I Like It, WAP en Up maar ook van de film Hustlers, heeft een korte maar belangrijke rol in F9. Zij speelt Dominic Toretto's oude vriend, Leysa, die hem helpt te ontsnappen van Interpol. Ondanks het feit dat ze de rol in de film heeft te danken aan Diesel, komt het eigenlijk door zijn dochter.

Reden
Diesel's dochter is namelijk een grote fan van Cardi B, waardoor de acteur graag met de zangers wilde samenwerken. Toch vond Cardi B dit wel erg spannend, aangezien ze 'bang' was van Diesel.

Zo zegt ze: "Iedereen kent Vin Diesel, hij speelt altijd serieuze rollen. Ik was daarom wel onder de indruk en bang van hem, maar hij is echt gigantisch aardig en 'dope'. Hij stelt je op je gemak en dat is ook wel cool".

"Na de opnames kwam hij ook naar me toe en zei hij: "Ik wilde je even laten weten dat ik trots op je ben!" Dat doet ook wel goed". Blijkbaar zei Diesel dat niet alleen om aardig te zijn, aangezien het al bevestigd is dat Cardi B terugkeert voor Fast and Furious 10, waarin ze waarschijnlijk ook een grotere rol speelt.

NieuwsFilm

meest populair