Poster 'The Bob's Burgers Movie' onthult datum voor bioscoopdebuut

Animatiefilm The Bob's Burgers Movie verschijnt volgend jaar in de bioscoop.

Tijdens het Amerikaanse Memorial Day Weekend 2022 verschijnt de animatiefilm The Bob's Burgers Movie op het witte doek. Dit heeft 20 Century Studios bekend gemaakt via Twitter. De animatiefilm is gebaseerd op de animatie-sitcom die sinds 2011 wordt uitgezonden.

De film stond al gepland voor juli 2020, maar door de coronabeperkingen ligt de film alle lange tijd op de plank te verstoffen. Nu heeft 20 Century Studios de nieuwe datum onthuld: 27 mei 2022 en die datum valt vlak voor het Memorial Day Weekend.

The Bob's Burgers Movie naar het witte doek
De animatieserie rond het gezin Belcher werd bedacht door Loren Bouchard. Hij schreef, produceerde en regisseerde de bioscoopfilm zelf. In de film horen we dezelfde stemmen als in de serie, namelijk van H. Jon Benjamin (Bob Belcher), Dan Mintz (Tina Belcher), Eugene Mirman (Gene Belcher), Larry Murphy (Teddy), John Roberts (Linda Belcher) en Kristen Schaal (Louise Belcher).

The Bob's Burgers Movie wordt een muzikale komedie genoemd en volgens Bouchard zal de film de fans volledig tegemoet komen. Hieronder het affiche.



NieuwsFilm

meest populair