James Gunn deelt gigantische stapel handgetekende storyboards voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

James Gunn deelt gigantische stapel handgetekende storyboards voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Dat is wel heel veel papier.

James Gunn kennen we als een regisseur die zijn best doet om fans zoveel mogelijk te betrekken. Dat is niet anders met Guardians of the Galaxy Vol. 3, ook al mag hij niet al te veel onthullen over het project van Marvel Studios.

En dus zoekt Gunn altijd naar verschillende mogelijkheden om toch iets te laten zien. Dat is meteen iets heel interessants.

Gigantische stapel storyboards
Gunn liet op Instagram en gigantische stapel storyboards zien. Die heeft hij de afgelopen paar dagen gemaakt.

"Dit vertegenwoordigt 12 pagina's aan scenario en wordt het fundament voor dit deel van de film. Het ontwerpen van deze film is het belangrijkste deel van mijn werk op dit punt. Een genummerde, geschreven shot-omschrijving staat bij elk storyboard. Daarin zet ik notities voor het stuntteam, de productie-designers, kostuumontwerpers enzovoorts."

Ook zitten er aantekeningen tussen voor de cast. "Dit boek van tekeningen en omschrijvingen wordt mijn filmbijbel. En dat is voor mij belangrijker dan mijn script. Voor mij is het schrijven van een scenario vaak proberen te omschrijven wat ik visueel zie. Dus dit staat dichter bij hoe ik het verhaal zie (de film nog meer)."



NieuwsFilm

meest populair