Reboot van Schwarzenegger-film 'Eraser' al opgenomen met Dominic Sherwood

Reboot van Schwarzenegger-film 'Eraser' al opgenomen met Dominic Sherwood

Eraser: Reborn komt volgend jaar.

Spierbundel en acteur Arnold Schwarzenegger was in de jaren 80 en 90 (samen met Sylvester Stallone) dé actieheld. De 'Austrian Oak' speelde in films als The Terminator, T2, The Running Man, Predator en Total Recall. Een van zijn latere films is Eraser, uit 1996 van regisseur Chuck Russell.

Nu wordt via Deadline bekend dat er een reboot van Eraser is opgenomen. De hoofdrol is voor Dominic Sherwood (Shadowhunters, Penny Dreadful: City of Angels) en hij speelt een vergelijkbaar personage als Schwarzenegger.

Waar Schwarzenegger zijn personage John "Eraser" Kruger heet, is de naam van Sherwoods personage Mason Pollard. Beide figuren zijn U.S. Marshals die het verleden van iemand wissen om zijn toekomst veilig te stellen.

Eraser: Reborn al opgenomen
De film komt van Warner Bros. Home Entertainment en moet in het voorjaar van 2022 verschijnen en het mag duidelijk zijn dat dit geen bioscoopfilm gaat worden. De regie lag in handen van John Pogue (Deep Blue Sea 3) en Jacky Lai (V-Wars), McKinley Belcher III (Ozark) en Eddie Ramos (Animal Kingdom) hebben eveneens rollen.

Hieronder de trailer voor het origineel uit 1996, dat met een budget van $100 miljoen ongeveer $242 miljoen ophaalde aan de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair