Algemeen

Reboot van Schwarzenegger-film 'Eraser' al opgenomen met Dominic Sherwood

Eraser: Reborn komt volgend jaar.

door Bram de Groot om 12:47 in Algemeen
Spierbundel en acteur Arnold Schwarzenegger was in de jaren 80 en 90 (samen met Sylvester Stallone) dé actieheld. De 'Austrian Oak' speelde in films als The Terminator, T2, The Running Man, Predator en Total Recall. Een van zijn latere films is Eraser, uit 1996 van regisseur Chuck Russell.

Nu wordt via Deadline bekend dat er een reboot van Eraser is opgenomen. De hoofdrol is voor Dominic Sherwood (Shadowhunters, Penny Dreadful: City of Angels) en hij speelt een vergelijkbaar personage als Schwarzenegger.

Waar Schwarzenegger zijn personage John "Eraser" Kruger heet, is de naam van Sherwoods personage Mason Pollard. Beide figuren zijn U.S. Marshals die het verleden van iemand wissen om zijn toekomst veilig te stellen.

Eraser: Reborn al opgenomen
De film komt van Warner Bros. Home Entertainment en moet in het voorjaar van 2022 verschijnen en het mag duidelijk zijn dat dit geen bioscoopfilm gaat worden. De regie lag in handen van John Pogue (Deep Blue Sea 3) en Jacky Lai (V-Wars), McKinley Belcher III (Ozark) en Eddie Ramos (Animal Kingdom) hebben eveneens rollen.

Hieronder de trailer voor het origineel uit 1996, dat met een budget van $100 miljoen ongeveer $242 miljoen ophaalde aan de wereldwijde bioscoopzalen.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bigds9fan

Avatar

Wat is het toch met al die vervolgen of remakes?

Kom zelf met iets nieuws.

Blockbuster

Avatar

Kan zonder Arnie nooit wat zijn. Net als bij Kindergarten Cop 2. Conan remake was ook niks. En Total Recall hebben ze ook al verneukt. Als ze nu maar van Commando afblijven. Red Heat en Raw Deal kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken.

Jamal M

Avatar

Prima film met James Caan als schurk!

Overlord

Avatar

Voor Eraser lijkt mij een remake niet nodig. Laatst nog Raw Deal en Red Heat gekeken. Raw deal is nu wel gedateerd, maar ook hiervan lijkt een remake mij niet nodig. Schwarzenegger films zijn natuurlijk nooit succesvol geweest door het briljante verhaal, als er dan toch remakes gemaakt dienen te worden doe dat dan liever van films met mindere acteurs maar met een geweldig verhaal.

RobzZ01

Avatar

Remakes van vergeten actiefilms lijkt nog altijd een beter idee dan komen met een origineel concept. Zucht…

Het filmpubliek anno 2021 denkt bij het zien van de titel Eraser: Reborn waarschijnlijk: “huh, Reborn? Waarvan? En wie is Eraser?”

Gouden zet! Kassa gegarandeerd voor WB! Helemaal nu Christopher Nolan lekker bij Universal in de hottub ligt.

Sunspot

Avatar

Was wel een leuke film

Eddie Singer

Avatar

Hollywood is echt de weg kwijt! Witte mannen vervangen door vrouwen en POC is nu belangrijker! Dus ligt er ook een semi-focus op dit soort on-urgente remakes.
Als 'Schwarzenegger-fan' laat mij dit verder volkomen koud.
De man is té authentiek in zijn films. Elke remake of reboot van zijn films is kansloos...zie de Predator-films.
'Eraser' vond ik een typische 'Schwarzenegger-film'. Goed genoeg!

Als ik dit soort artikelen lees en dan denk aan zo'n project als 'Crusaders' met Paul Verhoeven en Schwarzenegger, wat nooit van de grond is gekomen, omdat de filmstudio al hun geld liever vergokte met 'Cutthroat Island', is men er vandaag de dag niet slimmer op geworden.
En weer doorrrr...

Blablazer

Avatar

Niks tegen de acteur maar dit soort dingen vallen altijd tegen niet omdat ze slecht acteren maar de fans accepteren het niet.

NieuwsFilm

meest populair