Video: Daniel Craig neemt bijzonder emotioneel afscheid van James Bond

Video: Daniel Craig neemt bijzonder emotioneel afscheid van James Bond

Korte video laat zeer emotionele Daniel Craig na afronding No Time to Die.

Het gaat binnenkort dan toch echt gebeuren; vanaf eind september kun je de 25e Bond-film No Time to Die in de Nederlandse bioscopen gaan kijken. De film stond ooit gepland voor oktober 2019, maar door een regisseurswissel en uiteraard de stevige corona-beperkingen wereldwijd was er enorm veel uitstel.

No Time to Die is Daniel Craig vijfde en laatste film waarin hij te zien is als geheim agent James Bond. Hij speelde de rol sinds 2006 en dat betekent dat een groot deel van zijn leven in het teken heeft gestaan van 007.

Emotioneel afscheid van 007-rol
Craig heeft zich na Spectre (2015) stevig uitgelaten over het spelen van de rol, maar na onderhandelingen besloot hij nog één keer terug te keren. Iets waar hij naar verluidt ook contractueel aan vast zat.

Op YouTube is nu een video opgedoken waarin Craig emotioneel afscheid neemt van zijn aandeel in de franchise, in bijzijn van crew en vermoedelijk ook regisseur Cary Fukunaga.

Eerder dit jaar zei de acteur al het volgende over het moment: "De hele crew verzamelde zich. Iedereen omhelsde elkaar. Ik probeerde een toespraak te houden, maar kreeg het er niet uit." Mooi is dat hij zijn James Bond-smoking aanheeft. Check de beelden hieronder. Geluid aan.



NieuwsFilm

meest populair