Vanaf deze dag zie je 'Cash Truck' a.k.a. 'Wrath of Man' met Jason Statham op Prime Video

Vanaf deze dag zie je 'Cash Truck' a.k.a. 'Wrath of Man' met Jason Statham op Prime Video

Deze komt je mogelijk bekend voor, onder de titel Wrath of Man.

In mei dit jaar verscheen in de States de heist-/actiethriller Wrath of Man van regisseur Guy Ritchie en met vooral actieheld Jason Statham. Nu komt de film eindelijk ook in Nederland uit en wel via Prime Video. Ook krijgt de film een nieuwe titel: Cash Truck.

Via een trailer van Prime Video werd duidelijk dat Cash Truck op 23 september op de streamingdienst moet gaan verschijnen. En dat is fijn aangezien er vast voldoende fans zijn van het duo Ritchie / Statham.

De twee Britten namen eerder de films Lock, Stock, and Two Smoking Barrels, Snatch en Revolver op en ze hebben ook al een andere nog titelloze film opgenomen die in 2022 moet verschijnen.

Cash Truck: Jason Statham weer met Guy Ritchie!
Wrath of Man werd redelijk netjes ontvangen en staat op 66 procent op Rotten Tomatoes. De publieksscore op RT is zelfs 90 procent. Hieronder de Prime Video-trailer voor Cash Truck a.k.a. Wrath of Man:


In Cash Truck speelt Statham speelt de mysterieuze chauffeur 'H', die wordt ingehuurd door een bedrijf dat grote geldbedragen in trucks door Los Angeles transporteert. Wanneer hij tijdens een brute overval de criminelen op vakkundige wijze uitschakelt, beginnen zijn collega's zich af te vragen wie hij werkelijk is en waarom hij deze baan heeft aangenomen.

NieuwsFilm

meest populair