Regisseur Andy Serkis belooft de ultieme confrontatie tussen Venom en Spider-Man

Regisseur Andy Serkis belooft de ultieme confrontatie tussen Venom en Spider-Man

Tom-Tom...

Hoewel Venom: Let There Be Carnage nog steeds geen optreden van Spider-Man zal bevatten (voor zover we weten), meldt regisseur Andy Serkis dat er wel aan gewerkt wordt.

Fans hoeven dus niet lang meer te wachten, want een cross-over, waarbij beide Toms (Holland en Hardy) met elkaar de strijd aangaan, is in ontwikkeling.

Hoewel Sony Pictures de rechten op de webslingeraar bezit en hem in wezen 'uitleent' aan Marvel Studios, moet het personage nog steeds opduiken in het alternatieve universum. Gaat dat ooit veranderen?

Serkis""Iedereen wil weten wanneer Venom Spider-Man persoonlijk gaat ontmoeten, maar dat gaat niet gebeuren". [lange stilte] "Nee joh! Ik maak een grapje. Het gaat gebeuren, de vraag is alleen wanneer. We willen het niet overhaasten".

Multi-Verse
Ondertussen wordt het publiek alsmaar lekkerder gemaakt met de mogelijkheden die op tafel liggen. Binnenkort worden Carnage en Shriek geïntroduceerd en eind volgend jaar maakt Morbius zijn intrede.

Naar verluid zijn er projecten in ontwikkeling rondom Kraven The Hunter vs Chameleon en Spider-Woman. En dan hebben we het nog niet eens over de oudgedienden die gaan opduiken, zoals J. Jonah Jameson, Doctor Octopus, Electro, Green Goblin en Sandman(?).

NieuwsFilm

meest populair