'Jurassic World'-ster regisseert Disney-remake van 'Flight Of The Navigator'

En krijgt een rechtstreekse release op Disney+

Studio Disney's alweer lang in ontwikkeling zijnde remake van de cultklassieker Flight Of The Navigator (1986) heeft een enorme sprong voorwaarts gemaakt qua ontwikkeling.

De film is één van de vele projecten die het 'huis van de muis' op de agenda heeft staan voor een nieuwe kijk en directe streaming-uitgave.

Het verhaal over een jonge (uiteraard) vrouwelijke astronaut (in de oorspronkelijke versie een jongen) wordt geregisseerd door Bryce Dallas Howard (Jurassic World) na haar debuut met twee afleveringen van The Mandalorian en een toekomstige episode van The Book Of Boba Fett.

Synopsis
Flight Of The Navigator was een typisch vrolijk jaren '80 familieavontuur met Joey Cramer in de hoofdrol.

Wanneer hij in 1978 een boswandeling gaat maken om zijn broertje op te halen, maar vervolgens in een ravijn valt, wordt hij bewusteloos wakker in 1986. Al snel merkt hij dat iedereen ouder is geworden, behalve hijzelf.

NASA ontdekt dat de geest van de jongen vol zit met handleidingen voor buitenaardse technologie en verregaande sterrenkaarten.

Een robot aan boord van een neergestort ruimteschip heeft die informatie nodig om weer terug naar huis te kunnen. Uiteraard zet NASA de jacht in.

NieuwsFilm

meest populair