'Batgirl'-film wordt keihard met veel gevechten

Ze heeft schijnbaar een heleboel te bewijzen. Girlpowerrrr!

Barbara Gordon keert eindelijk terug in de films. Dat gebeurt straks op HBO Max met de aankomende film Batgirl. Afgelopen zomer werd actrice Leslie Grace gecast als de iconische DC-heldin en nu begint het project echt te lopen.

Op dit punt is het natuurlijk te vroeg in het proces voor de cast en crew om alle geheimen van de film te onthullen. Maar tijdens een recent interview met Variety, onthulde Grace wel dat we een badass personage mogen verwachten.

Heel wat gevechten
Tijdens het interview met Variety vertelde Grace dat ze geen antwoord mag geven op veel van de vragen. Zo werden er vragen gesteld over de mogelijkheid van een Batman in de film.

"Maar dit kan ik je wel vertellen. Batgirl is een badass. Ze gaat echt met heel veel mensen vechten en zal heel hands-on zijn. Ze heeft een boel te bewijzen," aldus Grace.

Na jaren speculatie over een nieuwe Batgirl, kregen we recent pas de bevestiging dat we een nieuwe incarnatie van het personage kunnen verwachten. Grace vertelde al eens dat ze heel erg hoopt dat mensen "die eruit zien zoals ik, en het gevoel hebben dat ze geen kans hebben, zich beseffen dat ze kunnen dromen".

Batgirl heeft nog geen releasedatum. De verwachting is dat de opnames van de film komende november van start gaan.

NieuwsFilm

meest populair