Megan Fox helemaal klaar met seksistische reacties

De actrice laat zich voorschrijven hoe ze zich moet kleden.

Megan Fox verbergt de laatste maanden steeds minder van haar schoonheid. De actrice verschijnt namelijk vaak in een even gedurfde als onthullende outfit op de rode loper. Toch zijn er ook negatievelingen die de kleding van Fox niet kunnen waarderen.

Op Instagram heeft Fox haar haters even goed op hun plek gezet. De Transformers-actrice heeft namelijk genoeg op alle seksistische opmerkingen die ze krijgt op het platform.

De afgelopen weken verscheen Fox zowel bij het MET Gala als de VMA Awards in een spetterende outfit, waarin veel van haar strakke lichaam te zien was. En dat vond niet iedereen even smaakvol. Sommigen vonden het belachelijk dat Fox zulke outfits droeg.

"Zie mij hier iedereen negeren en tarten die zijn preutse, emotioneel onderdrukte opvattingen van wat een vrouw zou moeten zijn op mij wil projecteren", klinkt haar krachtige statement in reactie op de zuurpruimen.

Onlangs plaatste onder meer Madonna al een soortgelijk bericht. Duidelijk is dat de sterren redelijk wat negatieve reacties te verduren krijgen en daar nu echt genoeg van hebben.

Gelukkig zijn de reacties overwegend zeer positief. Dat geldt ook voor de reacties op het statement van Fox. Sommige vrouwen noemen haar een rolmodel en vinden het sterk dat ze zich zo durft uit te spreken.

NieuwsFilm

meest populair