Mysterieuze trailer Del Toro's 'Nightmare Alley': beest of mens?

Mysterieuze trailer Del Toro's 'Nightmare Alley': beest of mens?

Bradley Coopler en Cate Blanchett in nieuwe Guillermo del Toro.

Een paar dagen geleden zagen we nog de eerste foto's en poster voor Nightmare Alley, de nieuwe film van Oscarwinnaar Guillermo del Toro, bekend van zijn Hellboy-films en The Shape of Water. Nu hebben we de mysterieuze teaser trailer.

In Nightmare Alley ontmoeten we de ambitieuze circusmedewerker Stanton "Stan" Carlisle (Bradley Cooper) die het talent heeft om met slechts een paar goed gekozen woorden mensen te manipuleren. Maar dan ontmoet hij psychiater Dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett) die nog gevaarlijker is dan hij.

Eerste trailer voor Nightmare Alley
Hieronder zie je de teaser trailer van studio Searchlight Pictures voor de psychologische thriller noir die gebaseerd is op het gelijknamige boek uit 1946 van schrijver William Lindsay Gresham. Er verscheen al eens een verfilming in 1947.



Vanaf 6 januari in de Nederlandse bioscoop
Andere rollen zijn er voor Toni Collette (Zeena Krumbein), Willem Dafoe (Clem Hoately), Richard Jenkins (Ezra Grindle), Rooney Mara (Molly Cahill), Ron Perlman (Bruno) en David Strathairn (Pete Krumbein).

Vanaf 6 januari moet Nightmare Alley te zien zijn op het Nederlandse witte doek. In de States moet de film hoge ogen gaan gooien tijdens de kerstdagen.

NieuwsFilm

meest populair