Bradley Cooper op eerste foto's en poster Del Toro's 'Nightmare Alley'

Nightmare Alley van Guillermo del Toro en ook met Cate Blanchett.

Recent werd duidelijk dat Disney veel vertrouwen heeft in de nieuwe film van Oscarwinnaar Guillermo del Toro (Hellboy, The Shape of Water). De film krijgt in de States een landelijke release vlak voor de kerstperiode. Nu hebben we de eerste foto's en poster.

In Del Toro's Nightmare Alley veel ruimte voor Hollywoodsterren. Zo zie je Bradley Cooper en Cate Blanchett in de hoofdrollen. Hen zie je dan ook op onderstaande eerste beelden uit de thriller.

Eerste foto's en posters Nightmare Alley
In Nightmare Alley zien we hoe de ambitieuze oplichter Stan Carlisle (Cooper), die ontzettend goed is in het manipuleren van mensen, een relatie krijgt met Dr. Lilith Ritter (Blanchett). Deze psychiater blijkt nog gevaarlijker dan Carlisle.

Andere rollen in de film zijn voor Toni Collette, Ron Perlman, Willem Dafoe, Rooney Mara, Paul Anderson, Holt McCallany, David Strathairn, Mary Steenburgen, Tim Blake Nelson, Jim Beaver, Clifton Collins Jr. en Richard Jenkins en in Nederland verschijnt Nightmare Alley op 6 januari.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
De trailer laat waarschijnlijk niet lang op zich wachten. Hieronder een eerste affiche uit een reeks die de komende dagen gaat verschijnen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair