Andrew Garfield haatte 'The Social Network' toen hij de film voor het eerst zag

Maar hij is inmiddels bijgedraaid.

The Social Network-acteur Andrew Garfield had eigenlijk een hekel aan die film. Deze was geschreven door David Fincher en het script kwam van de hand van Aaron Sorkin.

Het duo verfilmde een boek van Ben Mezrich, dat de oprichting van Facebook dramatiseerde, en een blik gaf op de daaropvolgende rechtszaken. Sinds de release van de film, is The Social Network een heel stuk populairder geworden.

Helemaal geen fan
Garfield, die de rol van medeoprichter Eduardo Saverin speelde, vertelde recent dat hij helemaal geen fan was van de film. Hij haatte hem en bijzonder genoeg was hij niet eens de enige uit de cast die de film verschrikkelijk vond.

"Ik ben zelden tevreden met hoe iets geworden is. Ik heb te maken met die gekke ontevredenheid waar de meeste creatieve mensen mee te maken hebben,' begon de acteur.

"Ik weet nog dat ik The Social Network voor het eerst keek en samen met Jesse [Eisenberg, die Mark Zuckerberg speelde] zei: 'Oh we haten deze shit. We haten het'. En iedereen om ons heen zei: 'What the fuck is er mis met jullie. Hij is ongelofelijk'. En wij zeiden juist: 'Nee, ik heb het verpest. Ze hadden iemand anders moeten casten'."

Gelukkig werd de film enorm goed ontvangen, ook het werk van de twee hoofdrolspelers.

NieuwsFilm

meest populair