Wordt 'Eternals'-held Ikaris de nieuwe leider van de Avengers?

Wordt 'Eternals'-held Ikaris de nieuwe leider van de Avengers?

Richard Madden gaat in op die Marvel-vraag.

Eternals is in november in de bioscoop te zien, de derde van vier Marvel Cinematic Universe-films die dit jaar in de bioscoop draaien. In de film zien we heel wat nieuwkomers, waaronder eentje die gespeeld wordt door Richard Madden.

Madden speelt in de film de rol van Ikaris. In de trailer grapt het personage dat hij prima bereid is om de nieuwe leider van de Avengers te worden. Op dat moment haakt de acteur nu in tijdens een interview.

Nieuwe Avengers-leider?
Sowieso zitten de Avengers op dit moment zonder leider. Tony Stark is dood, Steve Rogers leefde zijn leven in het verleden. Daarmee zijn de twee geboren leiders weg. Wie hen opvolgt is maar de vraag. Of dat Ikaris is?

"Ik weet het niet," begon Madden tegenover Total Film. "Ik weet dat hij een goede leider en een goede soldaat is. Als dat twee eigenschappen zijn die je nodig hebt om de Avengers te leiden, dan heeft hij ze. Maar ik zou dat niet kunnen voorspellen."

Hij ziet zijn personage verder niet als een traditionele superheld. "Vooropgesteld is hij een man, en een behoorlijk gecompliceerde. Daarna is hij pas een superheld. Superhelden hebben laserogen, kunnen vliegen. Dus er zijn veel parallellen." Maar toch is het personage anders en dat trok hem zo aan.

NieuwsFilm

meest populair