Prime Video voegde deze week 4 films nieuw toe

We zetten ze voor je op een rijtje.

Jim Pedd 19 september 2021 14:29 in Featured
Elke zondag zetten we je alle nieuwe films op Prime Video op een rij. Deze week voegde de streamingdienst vier titels nieuw toe. We duiken er meteen in!

The Mad Women's Ball (2021)
Regie: Mélanie Laurent | Cast: Mélanie Laurent, César Domboy, Lou de Laâge, Benjamin Voisin
Eugénie heeft een unieke gave: ze hoort en ziet de doden. Als haar familie haar geheim ontdekt, brengen haar vader en broer haar naar een inrichting, La Pitié Salpêtrière. Haar lot verstrengelt zich met dat van Geneviève, een verpleegster in het ziekenhuis. Hun ontmoeting verandert hun toekomst, terwijl ze het jaarlijkse 'Bal der gekken' voorbereiden dat dr. Charcot organiseert.

Everybody's Talking About Jamie (2021)
Regie: Jonathan Butterell | Cast: Richard E. Grant, Sharon Horgan, Sarah Lancashire, Shobna Gulati
'Everybody's Talking About Jamie' volgt een 16-jarige jongen uit Sheffield die ervan droomt om een succesvolle drag queen te worden. Met de hulp van z'n liefhebbende moeder en vrienden overwint Jamie alle vooroordelen en rekent hij af met alle haters. Zo kan hij vervolgens uit de duisternis treden en de sensationele drag queen worden waar iedereen het over zal hebben.

Fatale (2020)
Regie: Deon Taylor | Cast: Hilary Swank, Michael Ealy, Mike Colter, Damaris Lewis
Na een wilde onenightstand komt Derrick (Michael Ealy) erachter dat de sexy en mysterieuze vrouw waarvoor hij alles heeft geriskeerd, een vastbesloten rechercheur is die hem ongewild bij haar nieuwe onderzoek betrekt. Terwijl hij uitzoekt wat er allemaal aan de hand is, loopt hij steeds verder in haar val en komen z'n familie, loopbaan en zelfs z'n leven in gevaar.

Silent Night (2012)
Regie: Steven C. Miller | Cast: Jaime King, Malcolm McDowell, Ellen Wong, Lisa Marie
De Kerstman keert terug en heeft hij een nieuw trukendoosje. Terwijl een klein stadje zich voorbereidt op de jaarlijkse vieringen rond de Kerst, ontdekken de Sheriff (Malcolm McDowell) en zijn hulpje (Jaime King) dat een maniak in een Kerstmannenpak mensen vermoordt die hij als stout bestempelt. Een race tegen de klok begint, om het kerstfeest te redden...

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair