Nicolas Cage in mega-rare clip 'Prisoners of the Ghostland'

Nicolas Cage in mega-rare clip 'Prisoners of the Ghostland'

Cage weer eens in een lekker vage film.

Recent liet Oscarwinnaar Nicolas Cage weten dat hij nooit met pensioen zal gaan. Acteren is datgene wat hem op de been houdt. En dat dit zo is, blijkt wel aan de eindeloze reeks films die hij oplevert.

Binnenkort is Nic Cage te zien in Prisoners of the Ghostland, een neo-noir western-actiefilm van de Japanse regisseur Sion Sono, bekend van titels als The Whispering Star (2015), Tokyo Tribe (2014) en Why Don't You Play in Hell? (2013).

Opvallende clip uit Prisoners of the Ghostland
Hieronder zie je een opvallende clip / trailer voor Prisoners of the Ghostland waarin ook rollen zijn weggelegd voor onder meer Sofia Boutella, Nick Cassavetes en Bill Moseley.

De film maakte zijn debuut tijdens het Sundance Film Festival begin 2021 en staat op 68% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Wil je de film in de bioscoop zien, dan wordt het waarschijnlijk flink zoeken.


In Prisoners of the Ghostland verdwijnt de dochter van een gouverneur spoorloos en moet moet beruchte crimineel noodgedwongen naar haar op zoek. Hij moet hiervoor de vloek doorbreken die op het geestenrijk rust, de plek die hij dient te betreden. Als hij er niet in slaagt zijn opdracht uit te voeren wordt hij door de granaten die hij met zich meedraagt opgeblazen.

NieuwsFilm

meest populair