Duistere Agatha Harkness terug in het Marvel Cinematic Universe?

Duistere Agatha Harkness terug in het Marvel Cinematic Universe?

Actrice Kathryn Hahn geeft een reactie.

In WandaVision, de eerste Marvel-serie van Disney+, was een opvallend kleurrijk personage te zien. Actrice Kathryn Hahn (Captain Fantastic, Bad Moms) speelde de rol van de enthousiaste buurvrouw Agnes a.k.a. Agatha Harkness. Maar die buurvrouw bleek toch wat meer plannen met Wanda Maximoff te hebben dan het hebben van een gezellig kletspraatje.

Waar Scarlet Witch van Elizabeth Olsen en ongetwijfeld Vision van Paul Bettany een toekomst hebben in het Marvel Cinematic Universe is dat voor de Marvel-heks Agatha Harkness nog niet zeker. Ook Hahn lijkt van niets te weten.

Keert Agatha Harkness terug in het MCU?
"Ik weet het niet. Ik hoop op een gegeven moment. Ik hoop ergens," gaf ze toe in gesprek met Variety. "Ik hou zielsveel van haar. Luister, ik begrijp je helemaal. Dus wie weet?" Uiteraard is dit niet veel, maar de terugkeer van de Marvel-heks zou zeker wat meer diepgang kunnen geven aan Scarlet Witch.

Het is in ieder geval duidelijk dat WandaVision geen tweede seizoen krijgt. Het verhaal van Scarlet Witch gaat verder in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en wie weet welke deur die film opent.

Wat zeg jij? Zou jij Agatha Harkness terug willen zien in het MCU of vond je haar optreden in WandaVision voldoende?



NieuwsFilm

meest populair