Bioscoopkaartjes voor 'No Time to Die' eindelijk in de verkoop

Bioscoopkaartjes voor 'No Time to Die' eindelijk in de verkoop

Vanaf 30 september kun je naar de 25e Bond-film.

Op 4 december 2019 (!) verscheen de eerste trailer voor de 25e James Bond-film No Time to Die die destijds gepland stond om op 2 april 2020 in de Nederlandse bioscoop te verschijnen. Dit gebeurde niet aangezien No Time to Die de eerste grote Hollywoodfilm was die met vele maanden werd uitgesteld.

Daarna werd de film van regisseur Cary Fukunaga (Beasts of No Nation, Sin nombre) nog twee keer fors uitgesteld en nu zo'n anderhalf jaar later kun je eindelijk je kaartjes bestellen bij de meeste bioscoopketens.

Kaartjes No Time to Die te bestellen
Gisteren om 12.00 uur is de ticketverkoop van No Time to Die in Nederland gestart. Onlangs startte de ticketverkoop al in het Verenigd Koninkrijk en daar werden voorverkooprecords geboekt. De eerste voorstelling bij bijvoorbeeld Pathé De Munt is om 0.00 uur in de nacht van 29 op 30 september.

Met een productiebudget van zo'n $250 miljoen en tientallen miljoenen extra kosten vanwege de vertraging moet No Time to Die heel wat miljoenen omzet binnen harken.

Goed nieuws is dat de film ook in China verschijnt. In Nederland zijn er zorgen over het effect van de coronapas, aangezien No Time to Die de eerste grote film is nadat de pas in werking treedt.



NieuwsFilm

meest populair