Jake Gyllenhaal geeft uitleg over zijn 'ik ga nooit meer in bad'-verhaal

Jake Gyllenhaal geeft uitleg over zijn 'ik ga nooit meer in bad'-verhaal

De acteur zegt dat het grapje iets te serieus werd genomen.

Een tijdje terug liet Jake Gyllenhaal weten niet vaak te douchen. Hier kwamen heel wat reacties op en de acteur wordt er nu bijna dagelijks naar gevraagd. Hij laat nu dan ook weten dat dit niks meer was dan een grapje.

Zo zei Gyllenhaal enkele weken terug: "Hoe langer ik erover nadenk, hoe minder ik denk dat baden nodig is. Het schoon maken van onze huid is natuurlijk wel nodig en belangrijk, maar we zijn er een beetje in doorgeslagen." Hier kwamen heel wat reacties op, ook van de nodige bekendheden, maar de acteur zegt dat dit allemaal sarcastisch was.

Reactie
Gyllenhaal zegt nu: "Ik weet niet echt waarom dit zo werd opgeblazen. Het was een antwoord op een vraag waar ik sarcastisch en ironisch op reageerde, maar sindsdien heeft mijn reactie me overal gevolgd!"

Dit interview gaf hij recentelijk tijdens een van de eerste vertoningen van zijn nieuwste film, The Guilty. Zo gaat de acteur verder door te zeggen: "Voor de première heb ik me ook gedoucht, dus het spijt me dat ik jullie allemaal moet teleurstellen, want ik douche wel dergelijk."

The Guilty, een Engelse remake van de Deense Den Skyldige, zal vanaf 1 oktober op Netflix te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair